Nieuwsbrief RoSA! Untitled 1


triest Rotterdam
Nieuwsbrief 12
Rotterdamse Sociale Alliantie,
netwerk tegen armoede,
sociale uitsluiting en verrijking

7 maart 2011

mail@rosarotterdam.nl


Aankondiging Werkconferentie Armoedebestrijding Feijenoord

kloosterGraag willen wij jullie alvast uitnodigen voor de Werkconferentie Armoedebestrijding Feijenoord op woensdag 23 maart. We vinden het belangrijk dat de datum van de conferentie in jullie agenda staat genoteerd. Een officiële uitnodiging volgt binnenkort.

Armoedebestrijding is één van de speerpunten van het bestuursprogramma van de deelgemeente Feijenoord. Het Verweij Jonker Instituut en de sociaal wetenschappelijke afdeling van SoZaWe hebben daarom de opdracht gekregen om de armoede in Feijenoord goed in kaart te brengen. De uitkomsten hiervan worden gebruikt voor het opstellen van een breed gedragen deelgemeentelijk armoedebeleid.

Jullie kennis hard nodig
Alle aanwezige kennis in Feijenoord is nodig om te komen tot een krachtige en effectieve aanpak van de armoede. Na de werkconferentie willen we een pakket met concrete maatregelen op tafel hebben liggen. Jullie inzet, kennis en ervaring zijn daarbij van zeer groot belang.

Op de 23e zorgen wij voor een uitdagende dag, met pittige sprekers, prikkelende stellingen, uitdagende workshops en stevige interviews met bestuurders en ‘veldwerkers’. Geef armoede een dag van je kostbare tijd.

Woensdag 23 maart
09:30 – 17:00 uur
In de theaterzaal van ’t Klooster, aan het Afrikaanderplein 7, midden in het hart van Feijenoord

Heb je collega’s die deze dag een waardevolle bijdrage kunnen leveren, stuur deze uitnodiging vooral door.

Opgeven voor deze dag kan nu al via aanpakarmoede@feijenoord.rotterdam.nl.

Wil je meer informatie over deze dag, bel met Irene Wiezer op 010 291 60 32 of stuur een e-mail naar i.wiezer@feijenoord.rotterdam.nl

Met vriendelijke groet,

Turan Yazir
Bestuurder deelgemeente Feijenoord

 

 

 terug ...